Barion Pixel

2021. június 8.

Elstartolt a Zöld Zugoly Klímafarm!

Szabad a csirke és az előrendelése is!

Szaftos, zamatos, omlós, gazdag és ha nem csak a nyál összefuttatása a cél a szátokban, akkor elmondjuk azt is: nálunk a környezetszennyezés labdába se rúghat.

Igaz, hogy nem aranytojást tojnak (hanem gyönyörű sárgát – legalábbis a tyúkjaink –), de csirkéink mindegyike nagy odafigyelésben részesül. Nem csak rájuk, de a Földre is vigyázunk, hiszen minden nap máshol kapirgálnak a szabad ég alatt, köszönhetően a jól összeállított mobil rendszerünknek, amivel nap mint nap költöztetjük őket.


Tünde és Balázs

Tünde és Balázs vagyunk, úton a trónörökössel, aki ugyanolyan nagy projekt lesz számunkra, akár a családias kis farmgazdaságunk. Most, hogy két álmunk is megvalósulni látszik egyszerre, már csak Rátok, megrendelőkre van szükségünk.

Rátok, akik imádnak finomakat enni, akiknek nem mindegy mit visznek be a szervezetükbe, akiknek fontos az egészségük és a bolygónk védelme, akik nem támogatják a vágóhidakon létrejövő tucatterméket, akik tisztában vannak azzal, mennyi tiszteletet érdemel egy minket tápláló állat.

És hogy Nektek mit adunk mi?

Friss, minőségi, GMO- és mindenféle káros anyagtól és vegyszertől mentes csirkehúst; egy foltocskányi zugot a bolygón, biztonságban; példamutatást, mert így is lehet!

Legyél Te is része egy olyan építő közösségnek, ahol az egészség mellett, bolygónk védelme is nagy szerepet játszik; és ahol visszafogjuk a légszennyezést köszönhetően az átvevőhelyeinkkel kapcsolatos szervezéseknek.

Kóstold meg a Zöld Zugoly csirkét, ébressz magasfokú gasztro élményeket, vagy hozd vissza a vasárnapi ebédeket a nagyinál, hiszen egyszer élünk, nem mindegy hogyan tesszük azt...


Vásárlás